Monday 27 September 2021

Alles over Papendrecht

Fietsenstalling Marktplein verplaatst

25 augustus 2011

PAPENDRECHT - De bewaakte fietsenstalling op het Marktplein weer worden gebruikt. De verplaatsing naar de zuidoosthoek van het marktplein is afgerond. De weekmarkt krijgt voortaan een andere indeling.

Vanaf 29 augustus 2011 is het gehele marktplein autovrij. De uitritconstructies worden opgeheven, de blauwe strepen verwijderd en straatmeubilair geplaatst. De aanwezige parkeerplaatsen in de omgeving van het plein blijven verder gehandhaafd voor mensen met een fysieke beperking en de weg voor het gemeentehuis blijft bereikbaar voor het laden en lossen van goederen voor de winkels in het huidige ‘Van der Kevie’-pand.

Lees meer over:

fietsenstalling Marktplein
Deel dit bericht met je vrienden!