zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Drukbezochte en gezellige muzikale seniorenmiddag van Rivas Zorggroep

29 augustus 2011

PAPENDRECHT - Ruim 300 bezoekers genoten zaterdag 27 augustus van de muzikale seniorenmiddag in Papendrecht. Deze middag werd aangeboden door Rivas Zorggroep in samenwerking met de gemeente Papendrecht. Dat gebeurde ter ere van het 25-jarig bestaan van de dagverzorging, 20-jarig bestaan van woonzorgcentrum De Markt, 10-jarig bestaan van verpleeghuis De Wieken en het
5-jarig bestaan van zorgcentrum De Waalburcht. 

Muziek en entertainment
Bezoekers van deze middag werden bij aankomst met veel enthousiasme onthaald door Jan Plezier. Dat bracht iedereen meteen in een feestelijke stemming. Bij binnenkomst in de zaal zorgde zanger Andy vervolgens voor een muzikaal voorprogramma.  Om 15.00 uur opende burgemeester De Bruin van Papendrecht de middag en aansluitend genoten de bezoekers van zangeres Conny Vink en muzikale komiek Dick de Witte. Zij namen het publiek mee op een boeiende reis van muziek en entertainment.  

Vieren met heel Papendrecht
 ‘Voor onze bewoners is het hartstikke leuk om activiteiten bij te wonen waar veel bezoekers uit de omgeving zijn’, zegt Maurits Poirot, regiomanager bij Rivas. ‘Op die manier houden ze contact met de buitenwereld.’ De middag was een groot succes. ‘Dankzij de goede samenwerking met de wijkcoördinatoren Leni van Mourik en Lisette Human en de eigenaar Pleun de Vlaming van Tapperij The Outsider hebben senioren uit Papendrecht een hele fijne middag gehad.’

Ook Rabofonds Drechtsteden en Stichting Vrienden van Stolpehove hebben een bijdrage geleverd aan deze muzikale seniorenmiddag.

Lees meer over:

rivas seniorenmiddag
Deel dit bericht met je vrienden!