Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Aanrijding op kruising Burgemeester Keijzerweg/Kennedylaan

29 augustus 2011

PAPENDRECHT - Op zondag 28 augustus omstreeks 10.20 uur heeft een aanrijding plaatsgehad op de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht. Twee voertuigen kwamen op de kruising Burgemeester Keijzerweg/Kennedylaan met elkaar in botsing. Er raakte niemand gewond maar beide auto’s liepen forse schade op.

De twee bestuurders van de auto’s verklaarden beiden groen licht te hebben gehad.
De politie wil graag duidelijkheid over de toedracht. Mogelijk zijn er getuigen van het incident. De politie komt graag met hen in contact. Op het moment van de aanrijding reed er een voertuig achter een van de betrokkenen die de botsing heeft moeten zien gebeuren. Indien deze persoon en/of een ander iets heeft gezien van de aanrijding wordt hij/zij verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Deel dit bericht met je vrienden!