dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

PKC start met open dag

31 augustus 2011

PAPENDRECHT - Met een Open Dag luidde zaterdag PKC het nieuwe seizoen 2011-2012 in.

De middag begon met een clinic die werd gegeven door de eerste selectie onder leiding van de trainer van het eerste team, Jan de Jager. Ondanks de heftige stortbui werd er erg veel gelachen en vertoonden ca. 60 kinderen hun technieken onder het oog van hun korfbalidolen.

Nog steeds in diezelfde regen werd door Hans de Zeeuw, directeur van hoofdsponsor Hagero, het nieuwe bord op de zijkant van de PKC-hal onthuld. De glaasjes champagne smaakten ondanks het slechte weer goed.
Jammer was het van de ballonnen, die maar niet de lucht in wilden gaan. Al met al was het toch een feestelijk moment!

Gelijk daarna ondertekende shirtsponsor Vertom het contract in de bestuurskamer. PKC is voor de komende 3 jaar dus weer verzekerd van 2 gerenommeerde sponsoren.

Inmiddels werd in de keuken keihard gewerkt om de smakelijk samengestelde menu's te bereiden en uit te venten. Heerlijke mosselen, een Vlaams stoofpootje en bijzonder smakelijke Belgische frieten gingen als 'broodjes' over de toonbank.

Om 18.00 uur klonk er een luid geronk; aan de zijkant van de sporthal 7 cabrio's stonden klaar om spelers te vervoeren.

Als eersten namen de aanvoerders van D1, C1, B1 en A1 in de glimmende auto's plaats. Onder luid getoeter werden zij naar het veld gereden waar hun teams al stonden opgesteld. Onder applaus werden de talenten voorgesteld aan het PKC-publiek. Onder de klanken van de PKC-mars en wederom veel getoeter werden daarna de spelers van onze eerste selectie in de prachtige cabrio's het PKC-terrein opgereden.
Op deze manier maakten de PKC-supporters kennis met de spelers van het seizoen 2011-2012.

Aansluitend werd de oefenwedstrijd gespeeld tegen de Belgische vrienden van Scaldis. Als dank voor de gastvrijheid werd een grote 'biermand' overhandigd aan de aanvoerder van PKC. De wedstrijd eindigde in een gelijk spel en de biermand is later op de avond niet meer gesignaleerd...

 

Lees meer over:

pkc
Deel dit bericht met je vrienden!