Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

De Jel accountancy wordt De Jel adviseurs

1 september 2011

PAPENDRECHT - In 2003 is Eugène de Jel gestart met De Jel accountancy, dat voornamelijk actief was in accountancy en financieel interimmanagement. Door uitbreiding van het team met Simone van Gerven en door ervaring en genoten opleiding, dekt die naam de lading echter niet meer. Tegenwoordig vormen belastingadvies en estate planning – ook voor particulieren –  een essentieel onderdeel van de werkzaamheden. Daarom heet het kantoor vanaf heden De Jel adviseurs.

Voor een uitgebreid overzicht van de werkzaamheden van dit kantoor, kunt u terecht op de nieuwe website www.dejeladviseurs.nl. Deze website is gebouwd door het Papendrechtse internetbedrijf Bezichtig.nu.

Wilt u een afspraak maken met Eugène de Jel om te kijken wat De Jel adviseurs voor u kan betekenen, neem dan telefonisch contact op via (078) 615 59 05. Het kantoor is gevestigd aan Nieuwland Parc 75 op de grens van Papendrecht met Alblasserdam.

 

Deel dit bericht met je vrienden!