Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Prijsuitreiking landwinkel veel winnaars

5 september 2011

PAPENDRECHT - Op zaterdag 3 september j.l. zijn de prijzen van de open dag uitgereikt. De boomggaardvragen die op 'De Dag van de Heerlijkheid' in de boomgaard en op het erf hingen zijn het best beantwoordt door Sophie, zij won een heerlijkheidspakket.

Elena kreeg uit handen van Sanne (de expert in boomstamheffenbeoordelingen) het boomgaardspel voor haar voortreffelijke boomstamheffen onder invloed van 'Boerenkracht'!

De prijsvragen over allerlei paardenweetjes leverden 3 prijswinnaressen op Cato en Muriel kregen prachtige poetsboxen vol met borstels uit handen van Thuja (en haar dochter Marly) van Ponyplus. De derde prijswinnaar Naomi was helaas verhinderd.  Allemaal nogmaals van harte gefeliciteerd, we hebben er in de boomgaard een glaasje appelsap op gedronken.

Appelplukker Arjan was net aan het werk en dat kwam goed uit, konden de prijswinnaars ook nog een appeltje meeplukken.
 

 

Lees meer over:

landwinkel
Deel dit bericht met je vrienden!