woensdag 29 september 2021

Alles over Papendrecht

Jack de Ruijter lid van verdienste bij Schaakvereniging

6 september 2011

PAPENDRECHT/ALBLASSERDAM - Afgelopen dinsdag 30 augustus 2011 werd voor Jack de Ruijter geen doorsnee  algemene ledenvergadering. Tot zijn grote verrassing hoorde hij halverwege de vergadering dat het  bestuur de leden had voorgesteld om hem tot lid van verdienste te benoemen.

Unaniem en met applaus ging de vergadering akkoord. Naast een oorkonde en  een printer ontving Jack ook een bloemetje van erevoorzitter Cor Schaap, die  zelf niet aanwezig kon zijn, maar wel had laten weten het een wijs besluit  te vinden om Jack tot lid van verdienste te benoemen.

Op de foto: Jack de Ruijter (rechts) naast Jaap Lip, die enkele jaren  geleden al lid van verdienste werd.

Deel dit bericht met je vrienden!