Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Schaakclub mikt op de jeugd

7 september 2011

PAPENDRECHT/ALBLASSERDAM -   Schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam start met een wekelijkse schaaktraining voor de jeugd, waaraan ook een competitie om de jeugdtitel is gekoppeld.

Elke dinsdagavond zijn jongeren welkom om de eerste beginselen van het schaakspel te leren of om zich verder te bekwamen in het spel. Na een half uur les worden er partijen gespeeld voor de competitie. De aanvang van de lessen is kwart voor zeven, in het Denksportcentrum in Papendrecht.

De senioren komen dit seizoen uit in de tweede klasse van de Rotterdamse schaakbond. Omdat een paar sterke spelers niet meer beschikbaar zijn voor regionale wedstrijden, zal het team waarschijnlijk moeite hebben om zich in de deze klasse te handhaven. Naast dit achttal speelt er een viertal in de recreatieklasse.

Deel dit bericht met je vrienden!