Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Dames VV Papendrecht sprokkelen de puntjes bij elkaar in de tweede klasse

11 september 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - De dames 1 van vv Papendrecht komen dit seizoen uit in de tweede klasse West II en moesten na het 2 - 2 gelijkspel van vorige week nu uit naar Ter Leede Dames 3. Daar deden de dames niet onder voor de tegenstander. Beide keepsters hebben uitstekend gespeeld vooral in de eerste helft heeft keepster Kim Braat Papendrecht op de been gehouden.

In de tweede helft drong Papendrecht meer aan en had Veronica Hagenbeek de winnende goal op haar voet echter redde de keepster van Ter Leede wederom. Desalniettemin een uitstekend begin in de tweede klasse waar de dames zeker niet onder doen en hun puntjes vast bij elkaar gaan sprokkelen.

Lees meer over:

voetbal vv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!