Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Rommelmarkt Excelsior treft het met mooi weer

12 september 2011

PAPENDRECHT - Zaterdag 10 september organiseerde muziekvereniging Excelsior uit Papendrecht haar jaarlijkse rommelmarkt. Het gehele jaar worden er door Excelsior spullen verzameld en op de rommelmarkt te koop aangeboden. Alle spullen waren door de leden en vrijwilligers zoveel mogelijk gesorteerd, zodat speciale kramen konden worden ingericht voor bijv. speelgoed, boeken, antiek, elektrische apparatuur en kleding. 

Ellen Verdoorn is enthousiast namens de organisatie:"We hebben dit jaar echt geluk gehad met het weer. De helel week heeft het veel geregend, maar precies vandaag is het droog en schijnt regelmatig het zonnetje! We hebben nog even overwegen een plan B in te stellen en dan maar binnen de rommelmarkt te houden, maar dat is gelukkig niet nodig geweest"
 
Bij het ‘Rad van Avontuur’ was het druk er waren bij elke ronde vele mooie prijzen te winnen en natuurlijk kwamen ook veel bezoekers voor de gezelligheid, waar de rommelmarkt sinds eind 70-er jaren mede om bekend staat. De opbrengst van de rommelmarkt komt ten goede aan de clubkas, waaruit o.a. opleidingen, instrumentarium en concerten worden bekostigd.
 
Foto: Pieter van den Berg

Lees meer over:

rommelmarkt excelsior
Deel dit bericht met je vrienden!