Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Papendrecht genomineerd voor Jong Lokaal Bokaal

20 september 2011

PAPENDRECHT - Op dinsdag 20 september ontving de gemeente Papendrecht een jongerendelegatie van 15 studenten die het jeugdbeleid van de gemeente gaat beoordelen. Papendrecht is een van de 12 genomineerde gemeenten voor de Jong Lokaal Bokaal, een stimuleringsprijs voor goed jeugdbeleid.

Wethouder Koppenol (zie foto) kreeg allerlei kritische vragen van de studenten, zoals: "Wat voor uitgaansgelegenheden zijn er voor jongeren?" en "Hoe hoog is de jeugdwerkeloosheid?". Koppenol geeft enthousiast en gedegen antwoord op de vragen.

Op 21 november wordt bekendgemaakt welke gemeente de bokaal heeft gewonnen.

Lees meer over:

jeugd jongeren prijs koppenol
Deel dit bericht met je vrienden!