Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Welke jonge Papendrechter verdient een Jeugdlintje?

23 september 2011

PAPENDRECHT - Kinderen van 6 tot 12 jaar en jongeren van 12 tot 23 jaar die zich voor anderen of de gemeente Papendrecht inzetten of een bijzondere prestatie met maatschappelijke betekenis leveren, verdienen een Jeugdlintje. Zij zijn een voorbeeld voor anderen en mogen best eens in het zonnetje worden gezet.

Ken jij iemand die zich zonder eigenbelang heeft ingezet voor de maatschappij, een voortrekkersrol vervult of heeft vervuld, een voorbeeld is voor anderen, werkzaamheden verricht die voor de samenleving een bijzondere waarde hebben of die een uitzonderlijke prestatie heeft verricht?

Meld hem of haar dan uiterlijk vóór 15 oktober aan voor een jeugdlintje. Als jouw voorstel vóór 15 oktober bij de gemeente Papendrecht is ingediend en positief wordt beoordeelt, komt diegene die jij voorstelt in aanmerking voor het Jeugdlintje.
De burgemeester reikt de jeugdlintjes op vrijdag 18 november uit.

Meer informatie?
Kijk op www.papendrecht.nl/onderscheidingen of neem contact op met mevr. G.J. Stegeman, t. 14 078

Lees meer over:

jeugdlintje
Deel dit bericht met je vrienden!