Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Tweetal aangehouden na verdachte situatie in Papendrecht

26 september 2011

PAPENDRECHT - In de nacht van zondag op maandag heeft de politie twee mannen van 38 en 40 jaar uit Dordrecht aangehouden in een brandgang in de J. Perkstraat in Papendrecht. Een alerte getuige meldde de politie dat twee verdachte personen op het dak van een verpleeghuis aan de Noordkil liepen.  De politie nam poolshoogte. Bij het zien van de politie vluchtten de mannen te voet. Ze konden na een korte achtervolging in de kraag worden gevat. Op hun vluchtroute vond de politie inbrekersgereedschap en bliksemafleiders.

Beide mannen zijn ingesloten voor verhoor. De politie stelt een onderzoek in. 

Lees meer over:

verdachte perkstraat
Deel dit bericht met je vrienden!