maandag 18 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Nationale kringloopdag bij Opnieuw & Co op zaterdag 1 oktober 2011

29 september 2011

PAPENDRECHT - Het is op zaterdag 1 oktober 2011 voor de 3e keer nationale Kringloopdag en het thema is deze keer “milieu en hergebruik”. Opnieuw & Co stimuleert hergebruik waardoor de levensduur van producten wordt verlengd. Opnieuw & Co Zwijndrecht organiseert op deze dag een Kofferbakverkoop / Rommelmarkt aan de Lindtsedijk 86 in Zwijndrecht. Door deze kofferbakverkoop te organiseren geven we mensen de mogelijkheid om hun oude spullen te verkopen.

 
Het fenomeen kofferbakverkoop is komen overwaaien uit Engeland waar men dit overal kan tegenkomen. Men heeft geen marktkraam maar men verkoopt de spullen rechtstreeks vanuit de kofferbak of aanhanger. Er is plek voor ruim 50 wagens of aanhangers en daarnaast staan er 20 marktkramen, alle plekken zijn inmiddels verhuurd. De kofferbakverkoop duurt van 9.30 tot 16.00 uur en is gratis voor bezoekers. Er zal een springkussen en catering aanwezig zijn, koffie, thee en limonade zijn gratis bij Opnieuw & Co.
 
Ook bij de andere filialen van Opnieuw & Co in Dordrecht en Papendrecht is op zaterdag 1 oktober 2011 van alles te beleven zoals een rad van fortuin met leuke prijzen zoals een kans op een luchtballontocht, kortingen en gratis producten. In Dordrecht kan men een kijkje achter de schermen nemen bij de sorteer en reparatie werkplaatsen.
 
Voor meer informatie zie www.opnieuwenco.nl

Lees meer over:

nationale kringloopdag
Deel dit bericht met je vrienden!