Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Drie mannen aangehouden na ruzie

1 oktober 2011 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Op vrijdagochtend 30 september zijn drie personen aangehouden na een verkeersruzie. De drie reden in twee auto’s en kwamen met elkaar in conflict op de Baanhoek.

Daarop zijn zij achter elkaar aangereden en kwam het weer tot een confrontatie aan de Ketelweg. De bestuurders zouden op elkaar zijn ingereden en ook zouden over en weer klappen zijn uitgedeeld en vernielingen zijn gepleegd aan de auto’s.

Daarop zijn de twee 22-jarige mannen uit Dordrecht en Papendrecht en de 35-jarige man uit Papendrecht aangehouden. Ze zijn alle drie in verzekering gesteld. De politie onderzoekt de toedracht van het incident.

Lees meer over:

baanhoek ketelweg
Deel dit bericht met je vrienden!