Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Gezin op straat gezet

6 oktober 2011

PAPENDRECHT - Een huis aan de Tulpstraat in Papendrecht was dusdanig ernstig vies, dat het gezin, bestaande uit een man, vrouw en verstandelijk beperkte dochter uit het huis gezet zijn. Doordat afval zich opstapelde en opstapelde, had ongedierte zoals kakkerlakken, ratten en muizen vrij spel. De buren klaagden over vreselijke stankoverlast. De oorzaak van de vervuiling lag in de enorme verzameldrift van het gezin.

De uitzetting volgt na een lang traject van proberen het gezin aan te sporen de situatie te veranderen. Dit mocht echter niet baten. Het gezin wilde geen hulp en had tevens een huurachterstand opgebouwd. Woonkracht10 zag dus geen andere uitweg dan het huis op te eisen en het gezin eruit te zetten. Waar het gezin momenteel verblijft, is onbekend.

 

Deel dit bericht met je vrienden!