Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Wethouder Scheurwater leest voor op kinderdagverblijf Benjamin

12 oktober 2011

PAPENDRECHT - Op woensdag 12 oktober bezocht wethouder van onderwijs in de gemeente Papendrecht, de heer Wilco Scheurwater  kinderdagverblijf Benjamin in de Staringlaan. Hij las de peutergroep voor uit het boek Superheldjes van Loes Riphagen.

Er is gekozen voor het boek Superheldjes omdat dit aansluit bij het thema Superhelden van de Kinderboekenweek 2011 die loopt van 5 tot 15 oktober. Tevens organiseert kinderdagverblijf Benjamin ook nog verschillende andere activiteiten in het kader van de week van de opvoeding die van 10 tot en 15 oktober wordt gehouden. 

Ook op andere kinderdagverblijven en scholen in Papendrecht wordt er aandacht geschonken aan de Kinderboekenweek.


 

Deel dit bericht met je vrienden!