Monday 27 September 2021

Alles over Papendrecht

Mannen bekogelen woningen in Papendrecht

16 oktober 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT -Naar aanleiding van diverse meldingen van overlast en vandalisme in Papendrecht hebben agenten op zaterdagavond 15 oktober postgevat op diverse plaatsen. De binnengekomen meldingen betroffen vooral het bekogelen van woningen met voorwerpen, waaronder eieren. Al snel zagen agenten twee personen lopen op de Beltmolen en hoorden zij daarna het geluid van eieren die tegen een woning gegooid werden. Vervolgens gingen de twee mannen er vandoor. De 25-jarige man uit Sliedrecht en 22-jarige man uit Papendrecht werden aangehouden en ingesloten voor verhoor. Zij bekenden inderdaad het huis bekogeld te hebben. Ook bleek dat zij dit de afgelopen tijd meerdere malen op diverse plaatsen hebben gedaan. De politie maakt hiervan proces-verbaal op.

Lees meer over:

aangehouden vandelisme beltmolen
Deel dit bericht met je vrienden!