Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Auto's botsen op A15

18 oktober 2011 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Het was dinsdagochtend 18 oktober lastig om bij Papendrecht de A15 richting Gorinchem op te komen. Lange files die door ongevallen waren hier de oorzaak van. Rond 07.30 uur botsten ter hoogte van Hardinxveld-Giessendam ongeveer zes auto’s op elkaar. Een persoon raakte lichtgewond en is met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht. Een kwartier later ontstond in deze file een tweede ongeval bij Papendrecht. Een automobilist reed in op zijn voorganger en kwam bekneld te zitten in zijn voertuig.

De brandweerkorpsen van Papendrecht en Alblasserdam werden gealarmeerd om de persoon te bevrijden. Nadat dit was gebeurd, werd het slachtoffer overgedragen aan het ambulancepersoneel. Zijn verwondingen lijken in eerste instantie mee te vallen. De weg is inmiddels weer vrij. In beide richtingen van de rijksweg ontstonden lange files, die op de baan richting Rotterdam vooral werd veroorzaakt door kijkers.

Foto: Pieter van den Berg

 

Lees meer over:

A15 botsing
Deel dit bericht met je vrienden!