Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Willem de Zwijger College viert 50-jarig bestaan

2 november 2011 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - In het kader van het 50-jarig jubileum worden er op het Willem de Zwijger College in Papendrecht diverse activiteiten georganiseerd.

Vandaag (woensdag 2 november) wordt er een talentenshow georganiseerd. Bij deze talentenshow wordt er vooral gezongen en muziek gemaakt door leerlingen, maar er vindt ook een optreden plaats van United By Music. United By Music geeft talentvolle mensen met een verstandelijke beperking de kans om blues en swing muziek te maken.De talentenshow is geen wedstrijd, maar de beste act wint wel een beker. De voorstelling duurt van 19.30 en is om 21.00 afgelopen.

De opbrengst van de entreekaartjes gaat naar het goede doel. Dat goede doel is de Merwebolder. De afdeling ‘’Chocolaterie’’ verhuist eind 2011 naar een professionele ruimte. Een van de wensen daarbij is een nieuwe koelvitrine. Het geld dat ingezameld is zal daaraan een bijdrage leveren.

Deel dit bericht met je vrienden!