Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Weer winst voor schakers

3 november 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Het eerste team van schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam heeft ook zijn tweede match gewonnen. In Brielle werd Het Houten Paard met 5,5 tegen 2,5 beteugeld. Kees Brinkman had in een vooruitgespeelde partij met winst voor een goede startpositie gezorgd. Gerrit de Jong verdubbelde de voorsprong na een snelle winstpartij. Van de zes resterende partijen eindigden er vijf in remise. Toen Johnny Nap er tenslotte nog een zege aan toevoegde, konden de Alblasserwaarders dus zonder verliespartij huiswaarts.

In de komende wedstrijd komt titelconcurrent Ridderkerk op bezoek.

Het recreantenviertal van de schaakclub leed in Dordrecht een nederlaag met 2,5 tegen 1,5 bij De Willige Dame.

Lees meer over:

Schaakvereniging schaken
Deel dit bericht met je vrienden!