Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

PKC D-selectie steunt stichting Spieren voor Spieren

14 november 2011

PAPENDRECHT - Gedurende de zaalcompetitie zamelt de D-selectie, de D1 en D2, van PKC geld in voor de stichting “Spieren voor spieren”.

Spieren voor Spieren 
De stichting “Spieren voor spieren” richt zich op fondsenwerving ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van spierziekten bij kinderen en de verbetering van het diagnose- en behandeltraject. Dit met als hoofddoel: het verbeteren van de kwaliteit van leven van spierzieke kinderen (en hun familie).

De actie
De kinderen en trainers van de D-selectie hebben sponsoren gezocht die een bedrag willen doneren per behaald wedstrijdpunt van hun team. De zaalcompetitie bestaat uit 10 of 12 wedstrijden waardoor er dus maximaal 20 of 24 wedstrijdpunten kunnen worden behaald. 

De sponsoren hadden de keuze uit verschillende bedragen per wedstrijdpunt of een vast bedrag ongeacht de resultaten in de zaalcompetitie.
Inmiddels zijn er al meer dan 200 sponsoren gevonden. Deze sponsoren staan garant voor een totaal vast bedrag van €1000,= , voor €38,= per wedstrijdpunt van de D1 en €41,= per wedstrijdpunt van de D2.
 
De shirt-sponsor van de PKC D1, Duozorg/Erasmusbrug, heeft ook zijn steentje aan de actie bijgedragen. Hiervoor is PKC D1 dhr. Verhoeven van Duozorg/Erasmusbrug bijzonder dankbaar. 
 
Meer informatie
Meer informatie over de actie en de voortgang kunt u vinden op de hyvespagina van de actie PKC/Hagero D-selectie http://pkcdsvs.hyves.nl.

Lees meer over:

korfbal spieren voor spieren pkc
Deel dit bericht met je vrienden!