dinsdag 11 augustus 2020

Alles over Papendrecht

Yoga en Gezondheidsstudio Papendrecht start met online yogatherapie

1 december 2011 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Om Yoga voor een groot publiek toegankelijk te maken, heeft Bianca Tamerus van Yoga en Gezondheidsstudio Papendrecht vijf verschillende therapieseries online beschikbaar gemaakt. Online zijn series beschikbaar voor rugklachten, stressklachten, depressie en burnout, hartfalen en beroerte.

Bianca legt uit: "In de reguliere yogalessen is er vaak te weinig tijd en ruimte om in te gaan op specifieke klachten of aandoeningen. Yoga is echter bij veel gezondheidsklachten zeer effectief. Op internet zijn hier meer dan 2.000 wetenschappelijke onderzoeken over te vinden. Deze wetenschap heeft mij geïnspireerd om series samen te stellen gericht op een bepaalde klacht".
Gewoon thuis te volgen op het tijdstip dat u het beste uitkomt".

De site is te bezoeken via www.yogatherapie4u.nl.

Lees meer over:

website yoga
Deel dit bericht met je vrienden!