dinsdag 26 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Buschauffeur bespuugd: man aangehouden

4 december 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT -Een 18-jarige man uit Rotterdam is op 3 december om 15.30 uur aangehouden, nadat hij een buschauffeur in zijn gezicht had gespuugd. De jongen had een buskaartje waarmee hij alleen binnen Papendrecht kon reizen. Toen de bus waarin hij zat de laatste bushalte van Papendrecht had aangedaan en op weg naar Dordrecht ging, wilde de man niet uitstappen en ook geen kaartje naar Dordrecht kopen. De man begon ruzie met de chauffeur te zoeken en spuugde hem in het gezicht en liep weg. De 57-jarige chauffeur lichtte zijn busmaatschappij in die de politie waarschuwde. De man werd kort daarna in de buurt aangetroffen en aangehouden. Hij verzette zich en moest gebeid worden. In de loop van de avond is de man heengezonden. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.


Lees meer over:

buschauffeur aangehouden
Deel dit bericht met je vrienden!