Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Boskalis rondt overname MNO Vervat af

15 december 2011

PAPENDRECHT -Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) heeft de reeds aangekondigde voorgenomen overname van MNO Vervat afgerond.

MNO Vervat heeft een vooraanstaande positie in de Nederlandse civiele infrastructuur markt. Het in 1917 opgerichte familiebedrijf specialiseert zich in wegen, beton- en overige civiele constructies. Internationaal is MNO Vervat onder andere actief in Suriname. MNO Vervat heeft een jaaromzet van circa € 300 miljoen, een orderboek van ruim twee keer de jaaromzet en circa 1.000 werknemers in dienst.

Met het samengaan van Boskalis Nederland en MNO Vervat ontstaat een speler met een gecombineerde infra-omzet van circa € 0,5 miljard, die in staat is een leidende rol te spelen in de top van de Nederlandse markt.

Daarnaast verkrijgt Boskalis met MNO Vervat de benodigde kennis en expertise op het gebied van beton- en overige civiele constructies voor de internationale projecten. Hiermee kan worden ingespeeld op de toenemende vraag naar complete oplossingen voor complexe haven- en offshore projecten. Vergelijkbare expertise wordt binnen de groep op regionale schaal in het Midden-Oosten met Archirodon reeds zeer succesvol toegepast.

 

Lees meer over:

Boskalis mno
Deel dit bericht met je vrienden!