Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Gerdi Boers te gast bij RTL 4 programma 4ME

19 december 2011

PAPENDRECHT - Op woensdag 28 december zit Gerdi Boers uit Papendrecht voor de tweede keer in het tv programma 4ME. Op 2 november werd de eerste aflevering uitgezonden.

Gerdi Boers legt uit: “Ik ben het afgelopen jaar maar liefst 45 kg afgevallen en dat is de reden dat ik door RTL 4 ben benaderd om mijn verhaal te komen doen en te laten zien hoe ik veranderd ben.
 
Dit heb ik op 2 november mogen vertellen, samen met Ans de Leeuw uit Hoogvliet. Zij was 32 kg afgevallen.
 
Nu komen we terug in de uitzending van woensdag 28 december om 16.30 uur op RTL4 in het programma 4ME. Dit is een lifestyle programma met allerlei leuke onderwerpen en wordt gepresenteerd door Cheméne van Oosterhout.
Het was een geweldige ervaring om deze 2 tv opnames mee te maken!
 
Ik, ons gezin en naaste familie en vrienden, zijn erg trots op het bereikte resultaat. 
Ik voel me erg goed, gelukkig en vol energie. Mede daardoor ben ik inmiddels van baan veranderd en daarbij ben ik samen met mijn dochter Rianne weddingplanner van onze eigen onderneming Beautiful Wedding 4 You (www.beautifulwedding4you.nl). 
 
Vol energie en creativiteit kunnen wij, samen met het a.s. bruidspaar, hun trouwdag geheel of gedeeltelijk organiseren. We denken mee, zoeken alles uit om de trouwdag, zonder gestress, perfect te laten verlopen. Ook voor jubileum trouwdagen zijn wij inzetbaar.
 
Mochten er bruidjes/bruidegommen/ bruidsfamilie zijn die nog een paar kilootjes kwijt willen voor de grote dag, kan ik hen uit eigen ervaring doorsturen naar de kliniek waar ik ben afgevallen!”
 
Uitzending 4ME op RTL 4, woensdag 28 december om 16.30 uur.
Herhalingen op 31 december om 16.00 uur op RTL4 en op 1 januari om 15.30 uur op RTL5.
Deel dit bericht met je vrienden!