Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Mercedes-embleem van auto gestolen? Doe aangifte!

7 januari 2012 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee jongens (14) uit Papendrecht aangehouden op de Platanenlaan in die plaats. Ze renden weg bij het zien van surveillerende agenten. De twee werden in de kraag gevat en bij het legen van hun zakken kwamen meerdere Mercedes-emblemen en een Jaguar-embleem tevoorschijn. Ze bekenden deze van auto’s afgehaald te hebben met als doel te verkopen om er geld mee te verdienen. Daarnaast bekende het tweetal ook verantwoordelijk te zijn voor zo’n tien diefstallen van emblemen in Zwijndrecht kort na de jaarwisseling. De minderjarige jongens zijn inmiddels heengezonden maar nog wel verdachten. Het Openbaar Ministerie buigt zich over de strafmaat.

Oproep
De politie heeft pas twee gestolen emblemen kunnen linken aan gedupeerden die aangifte hebben gedaan. Is het Mercedes-embleem van uw auto gesloopt/ontvreemd in Papendrecht of Zwijndrecht? Doe dan aangifte via www.politie.nl/zuid-holland-zuid
 

Lees meer over:

aangehouden planetenlaan
Deel dit bericht met je vrienden!