Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Woninginbrekers op heterdaad betrapt

8 januari 2012 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Dankzij een zeer alerte burger heeft de politie zaterdagavond 7 januari twee woninginbrekers kunnen aanhouden in Papendrecht. Het gaat om twee mannen van 33 en 46 jaar uit Albanië. Bij de meldkamer kwam de melding binnen dat er werd ingebroken in een woning aan de Martinus Nijhofstraat. Surveillerende agenten waren in de buurt en gingen direct op de melding af. De melder kon een goede beschrijving geven: de inbrekers waren weggerend met een flatscreen televisie. Terwijl de agenten met deze getuige spraken, kwam er een auto aan rijden. De inzittenden werden gecontroleerd en op de achterbank lag de flatscreen televisie bedekt onder een deken. In de auto werd ook nog een sporttas gevonden met daarin een laptop en fototoestel. Ook inbrekersgereedschap werd gevonden. Mogelijk dat
deze goederen zijn te koppelen aan een inbraak diezelfde avond op het Zwanenbloemplein. De mannen zijn in verzekering gesteld.
 

Deel dit bericht met je vrienden!