maandag 27 september 2021

Alles over Papendrecht

Leo Dekker in dienst van Drechtstreek

13 januari 2012 (door Liesanne)

PAPENDRECHT - Met ingang van het nieuwe seizoen zal Leo Dekker aan Drechtstreek verbonden zijn in een voor de club nieuwe functie. Hij wordt ‘Technisch Coördinator Selectie’. In die functie zal hij verantwoordelijk worden voor het bewaken en ontwikkelen van het voetbalbeleid van de club voor de lange termijn. De in Papendrecht woonachtige Dekker, die gedurende vele jaren actief was als trainer van een lange reeks gerenommeerde clubs in het amateurvoetbal, heeft erg veel zin in zijn nieuwe functie zo dicht bij huis. Voorzitter Joop Zwager is blij met zijn komst. “Ik denk dat we met Leo een man in huis halen die op vele terreinen sturend, coachend en coördinerend bezig kan zijn. Ik denk daarbij onder anderen aan de doorstroming van de vele jeugdige talenten die bij ons rondlopen. Iemand met zijn kennis en ervaring kan daar zeer waardevol in zijn. En hij kan natuurlijk een uitstekend klankbord vormen voor John den Dunnen die ons eerste elftal gaat leiden. We kijken vol enthousiasme uit naar zijn komst na de zomer.”

Lees meer over:

Drechtstreek trainer leo dekker
Deel dit bericht met je vrienden!