Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Aangehouden voor mishandeling

13 januari 2012 (door Liesanne)

PAPENDRECHT - In een onderzoek naar mishandeling heeft de politie twee aanhoudingen verricht. Na deze aanhoudingen bleek dat de ene verdachte weinig te verwijten viel. De andere verdachte, een 17-jarige jongen uit Papendrecht, bekende het incident. De politie begon het onderzoek na een melding op donderdagmiddag 12 januari 2012. Een 13-jarige jongen uit Papendrecht vertelde dat hij was mishandeld. Hij stond die middag in de buurt van een school in Papendrecht toen de verdachte op hem af kwam. Er begon een ruzie waarna de 13-jarige jongen last van zijn ribben had. Ook een vriend van de 13-jarige had een lichte zwelling in zijn gezicht.

 

Lees meer over:

mishandeling school zwelling
Deel dit bericht met je vrienden!