Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Nieuwe expositie in bibliotheek

17 januari 2012 (door Liesanne)

PAPENDRECHT - Medewerkers van de sectie Amateurkunst van de st. Culturele Raad Papendrecht hebben een nieuwe expositie ingericht in de Openbare Bibliotheek aan de Markt in Papendrecht. De expositie is samengesteld uit werken van 3 amateurkunstenaars. Zij tonen samen 30 schilderijen en in de vitrine 12 beelden.

Els van den Boogaard toont 15 schilderijen in acryl en olieverf en Catja Nijboer ook 15 schilderijen in acryl. Beide schilderessen zijn uit ’s-Gravendeel. In de vitrine bevinden zich 10 beelden in keramiek, een in brons en een in Braziliaans speksteen van Lut Tettero uit Alblasserdam.
 
De expositie duurt tot 30 maart 2012 en is gratis te bezichtigen tijdens de openingsuren van de bibliotheek (let op de gewijzigde openingstijden).
 
 www.cultureleraadpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!