Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Schoorsteenbrand aan de Roemer Visscherstraat

19 januari 2012 (door Liesanne)

PAPENDRECHT - De brandweer heeft woensdagavond 18 januari 2012 met een schoorsteenbrand bestreden. In de Roemer Visscherstraat ontstond een schoorsteenbrand, nadat de houtkachel in het huis enige tijd brandde. De bewoners werden gewaarschuwd door hun achterburen, die rook uit het dak zagen komen.

De brandweer vermoedde dat de brand niet alleen in de schoorsteen, maar ook onder de dakpannen zou kunnen zitten. Met een ladderwagen bekeken ze daarom het dak. Uiteindelijk bleek de rook uit het dak alleen afkomstig uit een lek in de schoorsteen, waardoor de rook naar het dak kon ontsnappen. Van een brandend dak bleek geen sprake te zijn. De schoorsteenbrand werd door de brandweer gedoofd.

Deel dit bericht met je vrienden!