Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Winkeldieven door omstanders aangehouden

26 januari 2012 (door Liesanne)

PAPENDRECHT - In een bouwmarkt op de Kelvinring zijn door omstanders twee winkeldieven aangehouden. De twee verdachte mannen probeerde op woensdagmiddag 25 januari spullen uit de bouwmarkt te stelen, wat gezien werd door personeel. Toen medewerkers het tweetal, een man van 39 jaar uit Rotterdam en een man van 29 jaar uit Oud-Beijerland, wilden aanhouden ontstond er een worsteling. De 29-jarige man werd door medewerkers overmeesterd. De 39-jarige man zette een mes tegen zijn eigen keel, om zo het personeel van de bouwmarkt en omstanders op afstand te houden.

Politieagenten hebben de 39-jarige man direct aan kunnen houden. De 29-jarige verdachte namen de agenten over van het personeel van de bouwmarkt. De twee mannen werden naar het politiebureau gebracht om te worden verhoord. Daar werden zij in verzekering gesteld. Zij zullen zich moeten verantwoorden voor de Rechter Commissaris.

Deel dit bericht met je vrienden!