Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Drechtstreek herstelt zich

30 januari 2012 (door Liesanne)

PAPENDRECHT - Drechtstreek nam zaterdag tijdens de uitwedstrijd bij WNC revanche voor de reeks minder geslaagde wedstrijden van de afgelopen tijd. Het versloeg koploper WNC met 0-2. In het eerste deel van de wedstrijd hielden de ploegen elkaar goed in evenwicht waarna Drechtstreek het initiatief steeds meer naar zich toe trok. Er ontstonden enkele goede kansen voor Chris Koremans (net naast) en Timo van der Want (iets te zacht ingeschoten). Na een half uur spelen was het Peter van de Merwe die de 0-1 aantekende en acht minuten later kopte Leon van Dalen na een hoekschop de 0-2 in. Op slag van rust stond Jorn van Drimmelen goed opgesteld op de doellijn zodat hij een schot van André Zondag kon keren.

Na de rust slaagde WNC er in om enkele goede aanvallen op te zetten maar ook Drechtstreek bleef gevaarlijk voor het Waardenburgse doel. Zo’n vier minuten voor het eind van de wedstrijd kreeg WNC toch nog de kans op een aansluitende treffer toen de Arnhemse scheidsrechter Visser de bal op de stip legde nadat Erwin van der Heiden zijn tegenstander de bal afpakte. Het harde schot vanaf de penaltystip door André Zondag werd door Timo Epping knap uit het doel gewerkt en in de rebound schoot Zondag net naast.

Na afloop was er opluchting bij spelers en staf toen bleek dat ook concurrent Meerkerk had verloren. Aan de kop van de ranglijst prijkt nu Pelikaan dat goede zaken deed tegen Schelluinen. WNC en Drechtstreek staan op een gedeelde tweede plaats.

Als het weer het toe laat dan speelt Drechtstreek zaterdag thuis tegen Wieldrecht.

Lees meer over:

Drechtstreek voetbal wnc
Deel dit bericht met je vrienden!