Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Tanja Jess helpt gezin aan nieuwe inboedel

31 januari 2012

PAPENDRECHT/ ALBLASSERDAM - Actrice en presentatrice Tanja Jess heeft dinsdag 31 januari een bezoek gebracht aan het Alblasserdamse gezin uit de Lekstraat dat enkele weken geleden werd getroffen door een woningbrand. Het gezin heeft inmiddels met hulp van Woonkracht10 een nieuwe woning in Papendrecht betrokken. Omdat de familie bijna alles kwijt is geraakt had de moeder van het gezin via de website alblasserdamsnieuws.nl haar dorpsgenoten om kleding gevraagd voor de kinderen.
 
Deze oproep werd ook gelezen door Tanja Jess via Twitter, waarna de bekende Nederlander in actie kwam. Met behulp van vele Papendrechtse en landelijke ondernemers is het Tanja gelukt om de familie te voorzien van vele nieuwe huishoudelijke spullen. Vandaag kwam Tanja op bezoek in de nieuwe woning van de familie en bracht ze wat klein huishoudelijk materiaal mee voor het gezin. De overige spullen worden later deze week door de bedrijven geleverd.

Foto: Pieter van den Berg

Deel dit bericht met je vrienden!