dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Medewerker gemeente Papendrecht geschept door Arrivabus

1 februari 2012 (door Liesanne)

PAPENDRECHT - Een autobus heeft een voetganger aangereden. Het ongeval gebeurde op dinsdagmiddag 31 januari 2012 op de P.S. Gerbrandystraat in Papendrecht. Daar reed rond 15.10.uur een autobus met achter het stuur een 50-jarige chauffeur uit Pijnacker.  

Volgens getuigen stak een 46-jarige man uit Papendrecht plotseling over. De bus kon niet meer remmen voor het slachtoffer. Deze klapte met zijn hoofd en schouder tegen de bus en viel. Een ambulance bracht de gewonde voetganger naar het ziekenhuis. Na onderzoek bleek dat hij een schedelbasisfractuur, gebroken ribben en buikletsel heeft. In de bus zaten geen passagiers. De chauffeur was samen met een collega een oefenroute aan het rijden.

 
Foto: Pieter van den Berg
 

Lees meer over:

bus arriva gerbrandystraat
Deel dit bericht met je vrienden!