Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

KWF Kankerbestrijding zoekt vrijwilligers in Papendrecht

6 februari 2012 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - KWF Kankerbestrijding zoekt in Papendrecht een vrijwilliger voor het organiseren van de jaarlijkse collecte (1e volle week van september). De werkzaamheden omvatten: het bestellen van collectematerialen, het verdelen daarvan over de wijkhoofden die het doorverdelen naar collectanten, publiciteit nav de collecte, het verzorgen van de financiële afwikkeling. Ook zal het nodig zijn af en toe nieuwe wijkhoofden en collectanten te werven.

Deze vrijwilligerstaak ik ook te verdelen onder bijvoorbeeld een organisator, secretaris en penningmeester. Qua tijd moet men denken aan 40-60 uur op jaarbasis, met een piek rond de eerste volle week van september. Wat men ervoor moet kunnen is: organiseren en goed omgaan met vrijwilligers. Ook wijkhoofden en collectanten zijn van harte welkom.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met tijdelijk regio-coördinator Karel van Koppen, 06-31631501, kvankoppen@kwfkankerbestrijding.nl

Lees meer over:

vrijwilligers collectanten kwf
Deel dit bericht met je vrienden!