Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Gewonde bij aanrijding tussen twee auto’s

6 februari 2012

PAPENDRECHT - Bij een aanrijding op de Burgemeester Keijzerweg is een automobilist gewond geraakt. De bestuurder was een man van 44 jaar uit Rotterdam. Het ongeval gebeurde op maandagochtend 6 januari en ontstond waarschijnlijk doordat de 44-jarige Rotterdammer de macht over het stuur verloor toen hij over een hobbel in de weg reed.

Mogelijk heeft gladheid daarbij een rol gespeeld. De 44-jarige man kwam op de verkeerde weghelft en botste op een tegenligger. Vervolgens raakte de 48-jarige bestuurder van de weg. De tegenligger, een 48-jarige man uit Zwijndrecht, kwam met de schrik vrij. Het 44-jarige slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het personeel van de ambulance had het vermoeden dat de man bij de aanrijding inwendig letsel had opgelopen.

Deel dit bericht met je vrienden!