Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Beauty Slim het instituut voor afslanken en figuurcorrectie'
08feb 2012

Beauty Slim het instituut voor afslanken en figuurcorrectie

PAPENDRECHT - Onlangs is Marcel met zijn partner het instituut voor afslanken en figuurcorrectie begonnen, namelijk Beauty Slim aan het Achterom 16 in Papendrecht.

"Ik begon in 1992 in Papendrecht met een zonnestudio. Later is dat uitgebreid naar een fitnesscentrum / afslank studio. In 2006 ben ik daarmee gestopt ", aldus Marcel.

"Beauty Slim biedt alles. Van voeding en wat je met je lichaam kunt doen tot wat je op mechanische wijze kunt corrigeren aan het lichaam zelf, bijvoorbeeld het alternatief voor liposuctie: de LipoCav. Wij richten ons op individuele begeleiding. Als mensen hier hun doel bereiken vinden wij dat erg gaaf", aldus Marcel.

Beauty Slim biedt de nieuwste trends aan op het gebied van afslanken en figuurcorrectie. "Wij gebruiken de voeding van Power Slim waarmee klanten op een gezonde en verantwoorde manier kunnen afslanken. Dit in combinatie met onze geavanceerde apparatuur voor de nodige beweging en wekelijkse voortgangsgesprekken zal ervoor zorgen dat de klant gegarandeerd zal afslanken en het resultaat zal behouden.", aldus Marcel.

Wilt u meer informatie kijk dan op de site: www.beautyslim.nl

 Deel dit bericht met je vrienden!