Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Juwelier Renée Hassink heropend'
14feb 2012

Juwelier Renée Hassink heropend

PAPENDRECHT - Zaterdag 10 februari is Juwelier Renée Hassink aan de Brederodelaan 15 officieel heropend met een gezellig feestje.

Renée Hassink, eigenares van de juwelierszaak, begon 20 jaar geleden haar eigen zaak aan De Markt en was voorheen apotheek assistente. In de afgelopen jaren heeft ze een vaste klantenkring opgebouwd, heel veel ervaring opgedaan en weet veel over parels te vertellen waar ze al als klein meisje al een passie voor heeft.

"Vorig jaar kreeg ik het bericht dat ik weg moest van de gemeente.De entree van het gemeentehuis en de entree van de Meentpassage moeten op één lijn komen. Daarom moest dit blok weg" aldus Renée.  

Het was voor Renée vreemd om na 20 jaar weg te gaan. "Gelukkig kwam afgelopen zomer bakker Vlot naar me toe om te vragen of ik het pand aan de Brederodelaan 15 wilde huren. Daar was ik erg blij mee."

Vandaag op 14 februari is de eerste dag dat de juwelier echt draait. Renee Hassink is van plan nog een aantal jaren door te gaan. "Ik zoek voor in de toekomt nog 2 vaste collega's erbij, zodat ik over een aantal jaar het stokje over kan dragen.

 Deel dit bericht met je vrienden!