dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Ben Crum en Jan de Jager verlengen contract bij PKC

15 februari 2012

PAPENDRECHT - De technische staf van PKC heeft met succes de gesprekken met het trainersduo Ben Crum / Jan de Jager afgerond. Mariska Veldheer, trainster van het tweede team van PKC, heeft te kennen gegeven aan het einde van het lopende seizoen te stoppen.

Ben Crum en Jan de Jager zullen het seizoen 2012/2013 voor het 5e achtereenvolgende jaar de jonge eerste selectie van PKC begeleiden.

Zowel vanuit bestuur als vanuit het trainersduo worden mogelijkheden gezien om de goede sportieve resultaten van de afgelopen jaren te continueren. Beide partijen zijn dan ook verheugd dat de samenwerking wordt voortgezet. Hiermee wordt mede gewaarborgd dat de jeugdige talenten van de eerste selectie zich in alle rust en onder deskundige begeleiding verder kunnen ontplooien.

Lees meer over:

korfbal pkc ben crum jan de jager
Deel dit bericht met je vrienden!