Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Drechtstreek wint met 3-0 van Wieldrecht

27 februari 2012 (door Liesanne)

PAPENDRECHT - Doordat de bovenste drie ploegen uit de 2e klasse F allen met winst afsloten, heeft Drechtstreek zich gehandhaafd op de 3e plek van de ranglijst. In een wat vlakke wedstrijd won het zaterdag met 3-0 gewonnen van Wieldrecht. De Dordtenaren gingen fel van start en zetten flink druk op de defensie van Drechtstreek. Echt gevaarlijk werd het niet en de ploeg van Jan Kroos nam geleidelijk aan het initiatief over. Het duurde tot de 32ste minuut voordat de eerste goal kwam van de voet van Chris Koremans die een teruggelegde bal over rechts strak inschoot.

Ook bij de start van de tweede helft liet Wieldrecht zich goed zien, maar opnieuw kon het niet voor gevaar zorgen voor het doel van keeper Epping. Ralph Verschuren zag een mooie kans verloren gaan terwijl voor het doel van Wieldrecht keeper Michel Bezemer wel enkele kansrijpe situaties ontstonden. In de 64ste minuut scoorde Leon den Dunnen het tweede doelpunt van de middag door een afvallende bal in te schieten. Daarna creëerde Drechtstreek nog een reeks kansen die echter allemaal niet tot doelpunten leidden. Het duurde tot de 89ste minuut voordat Remco Koremans op aangeven van A-junior Joey Hakkesteeg de eindstand op 3-0 kon bepalen.

Komende zaterdag speelt Drechtstreek opnieuw thuis waar SV Capelle uit Sprang Capelle op bezoek komt.

Lees meer over:

Drechtstreek voetbal wieldrecht
Deel dit bericht met je vrienden!