zaterdag 27 november 2021

Alles over Papendrecht

Stichting de familie van Herk maakt boottocht Papendrechters mogelijk.

2 maart 2012

PAPENDRECHT - Ongeveer 100 langdurig zieken, invalide en hulpbehoevenden uit Papendrecht maken op 14 maart a.s. een boottocht met de Eureka V.

Met de stichting werft de familie van Herk fondsen voor goede doelen. Dat gebeurt o.a. door het houden en/of deelnemen aan rommelmarkten, boeken, platen en CD markten. Maar ook door b.v. oliebollen, bloembollen, kerstkaarten te verkopen, fietsen te repareren, inpakwerkzaamheden, enzovoort..

De familie van Herk komt uit Papendrecht. Een groot gedeelte van de fondsen verwerft men in en rondom Papendrecht, zoals de bekende rommermarkten in Winkelcentrum Westpolder. Dat gebeurt nog steeds met de hele familie aangevuld met vrienden.

Toen de Zonnebloem de familie van Herk benaderde om de boottocht financieel mogelijk te maken waren ze direct voor. Dit prachtige initiatief dat geheel door de mensen van de Zonnebloem wordt verzorgd steunen ze van harte. Niet in het minst omdat de grondslag van onze stichting ook in Papendrecht ligt.

Verder steund(en) de familie van Herk vele individuen, maar ook het Sophia kinderziekenhuis, Kika, de Roparun (loop van 512 km voor het goede doel van Parijs naar Rotterdam), stichting Weels, Stichting Da Da, Hospice Gorinchem, Hospice Dordrecht, Ambulance Wens enzovoort.

Deel dit bericht met je vrienden!