Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Flox opent nieuwe vestiging

2 maart 2012 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Op donderdag 1 maart opende de nieuwe vestiging van Flox haar deuren aan de Burgemeester Keijzerweg 2b (op de grens van Papendrecht met Alblasserdam ter hoogte van benzinestation Total).
Het is de eerste vestiging van het uitzendbureau in de Drechtsteden. Vestigingsmanager is Rik Mouissie, die al jaren ervaring heeft als personeelsintermediar.

Rik vertelt enthousiast: "Flox werkt, en dat is wat Flox doet. Wij bemiddelen in duurzame banen. Door de mens centraal te stellen en niet de vacature. Door te werken vanuit oprechte belangstelling en betrokkenheid. Door jarenlange ervaring breed in te zetten. Zo werkt Flox. En zo komen talenten tot bloei."

Voor meer informatie, zie www.floxwerkt.nl

Deel dit bericht met je vrienden!