maandag 25 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Veel bekers en taart voor DES’72

5 maart 2012 (door Liesanne)

PAPENDRECHT - DES’72 heeft in hun 40e jubileumjaar de eerste prijs al binnen weten te slepen. De jongste handbaltelgen namen dit succes voor hun rekening.

De D-jeugd van DES ’72 is zaterdag in een volle sporthal de Donck Kampioen geworden in het zaalseizoen! De jongens speelden de laatste thuiswedstrijd en er waren vele ouders, opa en oma’s en familie en andere DESSERS op af gekomen. De D-jeugd, jongens en meisjes van 7,8 en 9 jaar die in 1 team spelen, hadden tot nu toe al 10 wedstrijden gewonnen en 1x gelijk gespeeld. Uit tegen deze tegenstander hadden we maar net met 11-12 gewonnen dus het kon wel eens heel spannend worden. En dat werd het ook. Uiteindelijk hebben we 9-9 gespeeld maar ook een gelijk spel was voldoende voor het Kampioenschap! Het kampioenschap werd beloond met een fraaie beker voor alle spelers en een overheerlijke taart. 

Meer informatie over DES’72 op de website  www.des72.nl 

Bijschrift foto:
De jongste telgen van DES’72 dolblij met hun bekers en het behaalde kampioenschap.  Foto: Jan Bezemer

 
Deel dit bericht met je vrienden!