Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Multivlaai bestaat 25 jaar

5 maart 2012 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Multivlaai Nederland bestaat 25 jaar en dat wordt feestelijk gevierd. Peter Visser van de Papendrechtse Multivlaai-vestiging trakteerde vele Papendrechtse bedrijven op een gratis vlaai. Zo bracht hij ook een verrassingsbezoek aan de redactie van Papendrecht.net op het bedrijventerrein Nieuwland Parc en bracht hij een heerlijke Limburgse vlaai mee.

Peter Visser is samen met zijn compagnon John den Uijl eigenaar van de Papendrechtse vestiging en daarnaast ook eigenaar van een Multivlaai-vestiging in Sliedrecht en Rotterdam-Zuid. In september 2012 bestaat de Papendrechtse vestiging op winkelcentrum De Meent 5 jaar, dus dan is het tijd voor een nieuw feestje!

Voor meer informatie, zie de website van Multivlaai Papendrecht

Deel dit bericht met je vrienden!