zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Inbraak bij 4 winkels in Winkelcentrum Wilgendonk

9 maart 2012

PAPENDRECHT - Bij verschillende winkels aan de Espenhof in Papendrecht is ingebroken. De bakker van het winkelcentrum ontdekte in de vroege ochtend van donderdag 8 maart 2012 dat er bij hem ingebroken was. Hij zag dat de verdachten nog meer panden hadden bezocht.

Waarschijnlijk kwamen de inbrekers binnen via een deur bij de geldautomaat. Binnen forceerden zij toegangsdeuren en rolluiken bij de winkels. Ze doorzochten de panden en namen onder andere de inhoud uit lades van de kassa mee. Het is nog niet duidelijk wat er precies weg is. De winkeliers inventariseren dat. In ieder geval is er ingebroken bij de bakker, slager, bloemenwinkel, dierenwinkel en de kapper.

Deel dit bericht met je vrienden!