Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Mannen voor vernieling fiets in Papendrecht aangehouden

10 maart 2012 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Twee mannen van 18 jaar uit Dordrecht zijn op 10 maart rond 02.30 uur op de Burgemeester Keijzerweg aangehouden. Een getuige had gezien dat ze daar een bij een bushalte geparkeerde fiets hadden weggepakt en er bovenop gingen springen. Vervolgens gooide één van de mannen de fiets tegen een lantaarnpaal, waarna het rijwiel in een sloot terecht kwam. De mannen liepen daarop weg; één van hen nam ook nog een verkeersbord mee.

Agenten die op weg naar een andere melding waren, kwamen het duo toevallig tegen. De agenten wisten toen nog niets van de vernieling, droegen de mannen op het verkeersbord terug te zetten en vervolgden daarna hun weg naar de andere melding. Andere agenten waren inmiddels wel over de vernieling bijgepraat en reden snel naar de mannen toe. Ze werden aangehouden en worden na een nacht in de cel en verhoor heengezonden. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.
Deel dit bericht met je vrienden!