dinsdag 26 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Mannen met inbrekersgereedschap in Papendrecht aangehouden

11 maart 2012 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Twee mannen van 24 en 29 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn op 10 maart op de Pontonniersweg  aangehouden. Agenten zagen hen rond 23.15 uur daar een tijd lang een vreemde en onlogische route rijden en besloten hen te controleren. Bij het openen van de deuren kwam de agenten een zware diesellucht tegemoet.

In de auto bleken enkele jerrycans, inbrekersgereedschap en twee busjes pepperspray te liggen. Alle spullen zijn in beslaggenomen en de mannen konden mee naar het bureau. Rond het tijdstip van de aanhouding werd duidelijk dat op de Ringdijk in Zwijndrecht diesel uit een vrachtwagen was gestolen. De politie onderzoekt of het een met ander te maken heeft.

Deel dit bericht met je vrienden!