vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Jongerencentrum Upstairs nu ook op dinsdagavond open

20 maart 2012

PAPENDRECHT - Jongerencentrum Upstairs aan de Bosch 6 biedt ruimte aan jeugd van Papendrecht en omstreken, aan wie men een leuke en gezellige uitgaansavond wil bieden. De openingstijden worden nu verruimd.

Bert Rodenburg vertelt enthousiast:"Op veler verzoek is Upstairs vanaf heden ook iedere dinsdagavond van 19:00 tot 21:00 uur geopend. Dus ben jij 13 tot met 16 jaar en wil jij lekker gamen, darten, poolen of gewoon lekker chillen? Dan is Upstairs dé plek voor jou! Graag tot Upstairs".

Voor meer info over Upstairs, zie: www.gate316.nl/upstairs

Contact: Bert Rodenburg, tel. 06-28427791 / upstairs@gate316.nl

Lees meer over:

jongerencentrum Bosch upstairs
Deel dit bericht met je vrienden!